Kuntosali

Oripään vuonna 2012 valmistunut kuntosali sijaitsee osoitteessa Turuntie 33.

Kuntosalin avaimia ja kuntosalikausia myydään kirjastossa sen aukioloaikojen mukaan. Kuntosali on käytettävissä joka päivä klo 5.00-22.30.

Kuntosalimaksuja voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, EPassilla, Tyky-seteleillä, Smartum-seteleillä, Smartum-kortilla tai Edenredin Virike-kortilla ja Virike-seteleillä.

 

Mahdollisista puutteista tai epäjärjestyksestä ilmoitukset kuntosalilla teknisen  toimen päivystysnumeroon p. 050 0741 676 tai hyvinvointi- ja liikuntaohjaajalle p. 044 7625 325 mahdollisimman pian.

 

Kuntosalilla avoimet ovet ti 2.7. klo 12-14 ja to 4.7. klo 14-16. Silloin kuntosalille on vapaa pääsy, voit tulla vain tutustumaan tilaan ja laitteisiin tai tekemään omaa treeniä vapaasti. Kunnan hyvinvointi- ja liikuntaohjaaja Janiika Toivoniemi on paikalla. HUOM! Avoimiin oviin voivat 12-14-vuotiaat tulla treenaamaan ilman huoltajaa omatoimisesti.

 

Voimaa Vanhuuteen kuntosali-vuoro

Touko-, kesä- ja elokuussa Voimaa vanhuuteen vuoro treenaa vain maanantaisin klo 13-14. Heinäkuussa vuoroa ei ole ollenkaan. Ohjaamassa hyvinvointi- ja liikuntaohjaaja Janiika Toivoniemi.  Harjoitamme tasapainoa sekä lihaskuntoa. Maksuton. Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla mukaan silloin, kun pääset. Vuoro on tarkoitettu oripääläisille yli 65-vuotiaille, jotka kaipaavat tukea kuntosali-harrastuksen aloittamiseen.

 

12-14-vuotiaiden kuntosalivuoro kesäkuussa

Kesäkuun ajan ohjattu/valvottu kuntosalivuoro 12-14-vuotiaille oripääläisille nuorille maanantaisin klo 14.30-16.00. Oripään kuntosalilla 15 vuotta täyttäneet saavat treenata itsenäisesti, 12-14-vuotiaat vain huoltajan seurassa. Kesäkuun ajan kunnan hyvinvointi- ja liikuntaohjaaja Janiika Toivoniemi on kuntosalilla aina maanantaisin klo 14.30-16.00 nuoria varten. Voit tulla vuorolle treenaamaan omatoimisesti tai voit tutustua laitteisiin ja treeniin Janiikan kanssa. Vuoro on maksuton! Varaa mukaan juotavaa ja pue päälle treeniin sopivat vaatteet. Sisäkengät on suositeltavat. Vuorolle ei tarvitse ilmoittautua vaan voit vain tulla mukaan. Lisätietoja: Janiika Toivoniemi puh. 044-7625 325 tai janiika.toivoniemi@oripaa.fi. Voit laittaa myös whatsapp-viestiä.

 

Kuntosali-circuit

Torstaisin klo 18-19 salilla treenaa Kuntosali-circuit Antti Lankisen kanssa. Kesätauko kesä-, heinä- ja elokuussa.

 

Kuntosalin maksut.

Kuntosalin säännöt.

Oripää gym rules

Правила тренажерного зала Орипяа

Правила тренажерного залу Оріпи