Tiedotteet

Heppa2012

21.9.  Kodin ja koulun päivä
Lauantaina 30.9. vietämme Kodin ja koulun päivää, joka on oppilaiden koulupäivä. Toivomme huoltajien runsasta mukanaoloa. Patikoimme tuolloin Pöytyällä Kurjenrahkan kansallispuistossa ns. Savojärven lenkin. Bussireitti on sama kuin normaaleina koulupäivinä alkaen Myllykylästä. Bussit lähtevät Oripään koululta klo 8.30 ja paluulähtö Kuhankuonolta noin 12.30. Busseissa ei valitettavasti ole tilaa vanhemmille. Taksikuljetukset hoidetaan myös normaalilla aikataululla. Bussit kuljettavat meidät Kurjenrahkan isolle portille, josta alamme patikoida Rantapihalle noin klo 9.15 alkaen. Puolimatkassa Rantapihalla on oppilaille eväsruokailu ja lepohetki. Vanhempainyhdistys kahvittaa, vapaaehtoinen maksu käteisellä tai Mobile Paylla.
Mukaan voit ottaa juotavaa repussa. Muista säänmukainen vaatetus ja jalkineiksi lenkkarit
Luvassa siis rentoa yhdessäoloa ja ulkoilua, tervetuloa! Mahdolliset poissaoloanomukset opettajalle.
Oppilaat voivat tulla myös vanhempiensa kyydillä. Jotta osaamme järjestää kuljetukset, ilmoita opettajalle Wilma-viestinä ti 26.9. mennessä, jos lapsesi tarvitsee kuljetusta.

12.9. Vanhempainyhdistyksen myyntitempauksen myyntiesite

7.9. Yleisurheilukisat
Urheilukisat pidetään siis huomenna perjantaina urheilukentällä. Kyytiläiset jäävät bussista pois Loimaantiellä urheilukentän luona eli kokoonnutaan kaikki klo 8.25 suoraan kentälle. Kisaamisen jälkeen ruokaillaan paikan päällä Kangastuvalla ja jaetaan palkinnot. Koulupäivä päättyy kaikilla n. klo 12.30 siis Kangastuvalla. Pukeutuminen sään mukaan. Tihkusade ei haittaa. Tervetuloa kannustamaan!

18.8. Ilmoittautuminen koulun yleisurheilukisoihin pe 25.8. mennessä
Tytöt 3.-4. lk

Tytöt 5.-6. lk

Pojat 3.-4. lk

Pojat 5.-6. lk

17.8. Koulun kerhoihin ilmoittautuminen ti 22.8. mennessä

14.8. Kouluterveydenhoitaja tiedottaa
Uusi kouluvuosi on jälleen pyörähtänyt käyntiin, mikä tarkoittaa myös terveystarkastusten starttaamista!
Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa koskevan asetuksen mukaan terveystarkastus tehdään jokaisella luokka-asteella. Osa terveystarkastuksista on laaja-alaisia ja niihin kuuluu myös koululääkärin tapaaminen.
Haluaisimme muistuttaa, että terveydenhoitajien päätyö koululla on ennaltaehkäisevä työ ja terveystarkastusten tekeminen. Pystyäksemme tapaamaan kaikki oppilaat lukuvuoden aikana ja antamaan lapsellenne rauhallisen terveystarkastusajan, meillä on suurimmissa kouluissa käytössä vastaanottoaika ilman ajanvarausta.
Muut ajat ovat ajanvarauksella. Koulutapaturmat hoidamme ajantasaisesti.
Vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuneet tapaturmat hoidetaan omalla terveysasemalla.
Vanhempina Te olette lapsenne parhaita koulukuntoisuuden arvioitsijoita ja sairaan lapsen paikka on kotona.
Olettehan muistaneet ilmoittaa opettajalle mahdollisesta pitkäaikaissairaudesta tai lääkityksestä, jota lapsi saattaa tarvita koulupäivän aikana (esim. migreenilääke). Lääke on hyvä ottaa kouluun mukaan.

Mukavaa alkanutta syksyä jokaiseen kotiin!

Yhteistyöterveisin
kouluterveydenhoitajat, Varsinais-Suomen Hyvinvointialue 

Terveydenhoitaja Tiia Reunanen
Oripään koulu (paikalla pääsääntöisesti tiistaisin)
Puh. 050 311 4737
Puhelinaika ma-ti klo 8:00-8.30 ja ke-to klo 10:15-11:15

2.8.  Uuden lukuvuoden alkaessa

Koulussamme aloittaa uutena työntekijänä pienryhmässä luokanopettaja Jessi Juurenheimo. Koulukuraattori- ja koulupsykologi ovat nykyään Varhan palveluksessa, ja Varha vastaa palvelun tuottamisesta. Moonica jatkaa kuraattorina. Koulupsykologi vaihtuu lukuvuoden alusta, mutta henkilö ei ole vielä tiedossamme. Ekaluokkalaisten vanhemmille jaetaan lukuvuositiedote, joka on myös netissä.

Opettajat:
laaja-alainen erityisopettaja Tuula Ruuskanen
Pienryhmä Jessi Juurenheimo
1. lk Saara Suneli
2. lk Ilona Marttila
3. lk Ville Jaakkola
4. lk Hanna Lamminen
5. lk Sonja Kujansuu
6. lk Terhi Saarijoki
Yhteystiedot löytyvät kunnan sivuilta Yhteystiedoista.

Kuljetusoppilaat saavat tarkat kuljetusajat taksi Tapio Pajulalta puh. 050-5582558.
Huoltajien toivotaan rauhoittavan autoilta henkilökunnan parkkipaikka/kuntosalin tienoo. Oikea paikka jättää tai noutaa lapset on kunnanviraston/päiväkotien parkkipaikat.
Ensimmäinen koulupäivä 9.8. alkaa klo 8.25 ja päättyy kaikilla klo 12.30. Lukujärjestystä noudatetaan 10.8. alkaen. Valinnaiset kurssit järjestetään perjantaisin kevätlukukaudella jolloin 5.-6.- luokkalaisten koulupäivä päättyy klo 14.15.
Koko koulun yhteinen vanhempainilta pidetään ke 23.8.
Koulun yleisurheilupäivä on 8.9.
Koulukuvaus on 2.11.
Jos yhteystiedot tai osoite on muuttunut, päivitä ne Wilmassa. Ekaluokkalaisten huoltajat pääsevät Wilmaan vanhoilla eskaritunnuksillaan.
Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

25.7. Uusi opettaja
Erityisluokanopettajan irtisanouduttua alkavaksi lukuvuodeksi pienluokan opettajaksi on palkattu luokanopettaja Jessi Juurenheimo Loimaalta.
Seuraavan kerran tiedotetaan elokuun ensimmäisellä viikolla. Aurinkoista kesän jatkoa!