Oripään kunta vuokraa toimitiloja virkistyskäyttöön kuntalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille oheisen lomakkeen kautta.  Vapaa-ajankeskuksessa sijaitsevasta Kangastuvasta sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten vuokraamista mökeistä löydät lisätietoa alta.

Kangastupa

Kangastupa sijaitsee Oripään vapaa-ajankeskuksessa, osoitteessa Kangastuvantie 39. Tuvassa on sähkösauna, puku- ja pesuhuoneet miehille ja naisille. Yleisessä tilassa on takka, pöytiä ja tuoleja, esim. kokouksia varten. Pienestä keittiönurkkauksesta löytyy kahvin- ja vedenkeitin sekä kahden levyn liesi.

Tuvan vieressä on nuotiopaikka sekä katoksella varustettu pöytä ja penkit, polttopuita saa paikan päältä. Kangastuvan ympäristössä on hienot lenkkeily- ja hiihtomaastot, pesäpallokenttä, ampumarata, uimalampi ja frisbeegolfrata.

Kangastupa on vuokrattavissa yhdistysten/seurojen ja yritysten käyttöön sekä yli 25-vuotiaille yksityishenkilöille. Lisätietoja vuokrauksesta kunnanvirastolta p. 044 762 5300.

Tuvan eteinen, josta löytyy wc on aina auki lenkkeilijöille/hiihtäjille.

Kangastuvan käyttösäännöt löydät tästä.

 

Uimalammen rantasauna

Rantasaunaa voi vuokrata omaan käyttöön 4 tuntia kerrallaan. Yksityinen saunavuoro maksaa 11€/kerta. Sauna on vuokrattavissa vapaa-aikaohjaajalta puh. 040 1977 293 sekä kirjastosta saa myös avaimen. Rantasaunan käyttösäännöt löydät tästä.

 

Lähteentupa

Lähteentupa sijaitsee Myllykylässä. Tupa, sauna ja pukuhuoneet on remontoitu vuonna 2022.  Remontin yhteydessä tupaan rakennettiin myös sisävessa.  Tuvassa on jääkaappi, televisio, takka, 2 pöytää ja penkit.  Lisäksi tuvan edustalla on lapsiystävällinen uimalampi ja leikkipaikka.

Lähteentupa on avoinna seuraavasti:

-torstai sauna klo 18-21 (ympäri vuoden)

-sunnuntai sauna klo 16-19 (marraskuu – maaliskuu)

Saunamaksu on 5€/kerta sis. korppukahvit. 10-kortilla 11. kerta on ilmainen.

Myllykylän kyläyhdistys vuokraa Lähteentupaa 80 e/vrk. Varaukset numeroon 040 350 3316.

Lähteentuvan Facebook-sivu

Lähteentupa

 

 

 

 

 

 

 

MLL Oripään paikallisyhdistyksen mökki

MLL Oripään mökki sijaitsee Säkylässä Pyhäjärven rannalla n. 36 km Oripäästä. Mökissä on makuupaikkoja ala- ja yläkerrassa yli 20 hengelle. Pihassa on puulämmitteinen sauna, nuotiopaikka ja matala uimaranta. Mökkiä vuokrataan kesäkuukausina.

Lisätietoja ja kuvia mökistä löytyy yhdistyksen MLL Oripään yhdistys | Facebook

MLL:n mökki

 

 

 

 

 

 

 

Harjureitin majoitus

Virttaankankaalla sijaitsevan Harjureitti-retkeilyreitistön alueella sijaitsee useita majoitus- ja kokoustiloja. Lisätietoa alueen vuokramökeistä osoitteesta harjureitti.fi sekä toimintaloma.fi.

Krapuranta

Krapuranta tarjoaa vaunupaikkoja karavaanareille.