Oripään liikuntahalli

 

Liikuntahallin vakiovuorokalenteri kevät 2024.

Liikuntahallin käyttösäännöt

Liikuntahallin maksut

Sähköinen vuorohakemus hyvinvointilautakunnan tiloihin (esim. liikuntahalli)  Voit noutaa paperisen vakiovuoron hakulomakkeen kirjastosta.

Oripään liikuntahallin vakio- ja/tai yksittäisvuoroja voit varata kirjastosta p. 040 0215 582 tai hyvinvointi- ja liikuntaohjaaja Janiika Toivoniemeltä p. 044 7625 325 (myös whatsapp). Hallilla voi järjestää esim. liikunnallisia syntymäpäiviä tai työpaikan tyky-päiviä. Aulassa sijaitsevasta kahviosta saa kätevästi tarjoiltua juotavaa ja syötävää. Huomioithan, että kahvion avain tulee hakea erikseen kirjastosta.

Liikuntahallin tekninen päivystys vikatilanteissa p. 050 0741 676. Ilmoitathan mahdollisista puutteista tai epäjärjestyksestä vapaa-aikaohjaajalle mahdollisimman pian.

Liikuntahallin ovet pidetään aina lukittuna. Liikuntahallissa on sähköinen avainjärjestelmä, jossa jokainen avain on koodattu henkilökohtaisesti. Liikuntahallin ovet ovat avattavissa sähköavaimella ma-pe klo 8.00-22.00 ja la-su klo 9.00-22.00. Turnausten ja tapahtumien osalta ovien aukiolosta on sovittava kirjastonjohtajan kanssa.

Vuonna 2012 valmistunut Oripään liikuntahalli sijaitsee osoitteessa Koulutie 6, koulun, päiväkodin, esikoulun, kirjaston ja kuntosalin välittömässä läheisyydessä. 1728 m² liikuntahalliin mahtuu mm. virallinen salibandykenttä. Myös SM-tason lentopalloturnauksia voidaan järjestää hallilla, kentän leveys on 22 metriä ja pituus 38 metriä. Lisäksi yläkerrasta löytyy juoksusuora ja pituushyppypaikka, joka toimii myös katsomona.

Saapumisohje liikuntahallille. Kantatieltä tultaessa käännytään oikealle vasta toisesta Koulutien risteyksestä, kunnanvirastolle ja koululle opastavien kylttien suuntaan.