Päiväkoti Kultasiipi

Päiväkoti Kultasiipi tarjoaa varhaiskasvatusta alle 3-vuotiaille lapsille kahdessa ryhmässä; Tiuhtit ja Viuhtit.

Kultasiivessä järjestetään myös kunnan alueella tarvittava vuorohoito sekä perhepäivähoidon varahoitoa perhepäivähoitajan vapaiden aikana. Kultasiipi toimii vuonna 2008 valmistuneessa päiväkotirakennuksessa (Koulutiet 4). Lähellä ovat lähiliikuntapaikat kuten luistelukenttä ja liikuntahalli sekä mahdollisuus metsä- ja luontoretkiin. Kultasiiven Viuhtit-ryhmän puhelinnumero on 044 762 5324 ja Tiuhtit-ryhmän puhelinnumero on 044 762 5324 ja päiväkodin sähköposti on paivakoti.kultasiipi(at)oripaa.fi.

Ketunpesän varhaiskasvatusyksikkö

Ketunpesän varhaiskasvatusyksikkö toimii kunnantalon alakerrassa. Yksikön osoite on Koulutie 2 C ja yksikköön kuljetaan sisälle Oripään koulun etupihan puolelta. Ketunpesän yksikössä järjestetään varhaiskasvatusta 3-4 vuotiaille lapsille. Ketunpesän yksikössä toimii yksi varhaiskasvatusryhmä.

Ketunpesään voi olla yhteydessä puhelimitse soittamalla numeroon 044-7625314 tai sähköpostitse ketunpesa(at)oripaa.fi.

Nallenkolon varhaiskasvatusyksikkö

Nallenkolon varhaiskasvatusyksikkö toimii kunnantalon alakerrassa Oripään koulun naapurissa osoitteessa Koulutie 2 A. 

Nallenkolossa järjestetään esiopetusta, esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta sekä 5-vuotiaiden viskarien varhaiskasvatusta. Nallenkolon yksikössä toimii kaksi ryhmää. Villet -ryhmä on eskari-ikäisten oma varhaiskasvatusryhmä ja Vallet -ryhmä on viskareiden varhaiskasvatusryhmä. Esiopetus järjestetään arkipäivisin klo 8.30-12.30.

Nallenkolon esiopettajan tavoittaa numerosta 050 432 8189 ja yksikön henkilökuntaan saa yhteyden sähköpostitse esikoulu(at)oripaa.fi sekä puhelimitse 0400 863 190.