Oripään kunta vuokraa toimitiloja virkistyskäyttöön kuntalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille oheisen lomakkeen kautta.  Vapaa-ajankeskuksessa sijaitsevasta Kangastuvasta sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten vuokraamista mökeistä löydät lisätietoa alta.

Kangastupa

Kangastupa sijaitsee Oripään vapaa-ajankeskuksessa, osoitteessa Kangastuvantie 39. Tuvassa on sähkösauna, puku- ja pesuhuoneet miehille ja naisille. Yleisessä tilassa on takka, pöytiä ja tuoleja, esim. kokouksia varten. Pienestä keittiönurkkauksesta löytyy kahvin- ja vedenkeitin sekä kahden levyn liesi.

Tuvan vieressä on nuotiopaikka sekä katoksella varustettu pöytä ja penkit, polttopuita saa paikan päältä. Kangastuvan ympäristössä on hienot lenkkeily- ja hiihtomaastot, pesäpallokenttä, ampumarata, uimalampi ja frisbeegolfrata.

Kangastupa on vuokrattavissa yhdistysten/seurojen ja yritysten käyttöön sekä yli 25-vuotiaille yksityishenkilöille. Lisätietoja vuokrauksesta kunnanvirastolta p. 044 762 5300.

Tuvan eteinen, josta löytyy wc on aina auki lenkkeilijöille/hiihtäjille.

Kangastuvan käyttösäännöt löydät tästä.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lähteentupa

Lähteentupa sijaitsee Myllykylässä. Tuvassa on jääkaappi, televisio, takka, 2 pöytää ja penkit. Tuvan yhteydessä on puulämmitteinen sauna pukukoppeineen. Lisäksi tuvan edustalla on lapsiystävällinen uimalampi ja leikkipaikka.

Saunaa lämmitetään torstaisin klo 18-21, talvisin on avantouintimahdollisuus. Saunamaksu on 3 e, joka sisältää korppukahvit.

Myllykylän kyläyhdistys vuokraa Lähteentupaa 60 e/vrk. Varaukset numeroon 040 350 3316.

Lähteentuvan Facebook-sivu

Lähteentupa

Lähteentuvan lampi

 

 

 

 

 

 

 

MLL:n mökki

MLL Oripään mökki sijaitsee Säkylässä Pyhäjärven rannalla. Mökissä on n. 10 makuupaikkaa. Pihalla on puulämmitteinen sauna, nuotiopaikka ja matala uimaranta.

MLL Oripään yhdistyksen mökkivuokrat 2017 alkaen: hinnat Oripään MLL:n jäsenille 50 e/vrk ja 250 e/vko, muille 65 e/vrk ja 325 e/vko. Viikkovuokra-aika: ma klo 14 – su klo 12, vuorokausi: klo 14-12. Siivousmaksu tarvittaessa 80 e. Tiedustelut ja varaukset Johanna Kreivilälle numeroon 050 410 7765.

MLL:n mökki

 

 

 

 

 

 

 

Harjureitin majoitus

Virttaankankaalla sijaitsevan Harjureitti-retkeilyreitistön alueella sijaitsee useita majoitus- ja kokoustiloja. Lisätietoa alueen vuokramökeistä osoitteesta harjureitti.fi sekä toimintaloma.fi.

Krapuranta

Krapuranta tarjoaa vaunupaikkoja karavaanareille.