Oripään kunta vuokraa toimitiloja virkistyskäyttöön kuntalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille oheisen lomakkeen kautta.  Vapaa-ajankeskuksessa sijaitsevasta Kangastuvasta sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten vuokraamista mökeistä löydät lisätietoa alta.

Kangastupa

Kangastupa sijaitsee Oripään vapaa-ajankeskuksessa, osoitteessa Kangastuvantie 39. Tuvassa on sähkösauna, puku- ja pesuhuoneet miehille ja naisille. Yleisessä tilassa on takka, pöytiä ja tuoleja, esim. kokouksia varten. Pienestä keittiönurkkauksesta löytyy kahvin- ja vedenkeitin sekä kahden levyn liesi.

Tuvan vieressä on nuotiopaikka sekä katoksella varustettu pöytä ja penkit, polttopuita saa paikan päältä. Kangastuvan ympäristössä on hienot lenkkeily- ja hiihtomaastot, pesäpallokenttä, ampumarata, uimalampi ja frisbeegolfrata.

Kangastupa on vuokrattavissa yhdistysten/seurojen ja yritysten käyttöön sekä yli 25-vuotiaille yksityishenkilöille. Lisätietoja vuokrauksesta kunnanvirastolta p. 044 762 5300.

Tuvan eteinen, josta löytyy wc on aina auki lenkkeilijöille/hiihtäjille.

Kangastuvan käyttösäännöt löydät tästä.

 

Uimalammen rantasauna

Rantasaunaa voi vuokrata omaan käyttöön 4 tuntia kerrallaan. Yksityinen saunavuoro maksaa 10€/kerta. Sauna on vuokrattavissa vapaa-aikaohjaajalta sekä kirjastosta saa myös avaimen. Rantasaunan käyttösäännöt löydät tästä.

 

Lähteentupa

Lähteentupa sijaitsee Myllykylässä. Tuvassa on jääkaappi, televisio, takka, 2 pöytää ja penkit. Tuvan yhteydessä on puulämmitteinen sauna pukukoppeineen. Lisäksi tuvan edustalla on lapsiystävällinen uimalampi ja leikkipaikka.

Saunaa lämmitetään torstaisin klo 18-21, talvisin on avantouintimahdollisuus. Saunamaksu on 3 e, joka sisältää korppukahvit.

Myllykylän kyläyhdistys vuokraa Lähteentupaa 60 e/vrk. Varaukset numeroon 040 350 3316.

Lähteentuvan Facebook-sivu

Lähteentupa

 

 

 

 

 

 

 

MLL Oripään paikallisyhdistyksen mökki

MLL Oripään mökki sijaitsee Säkylässä Pyhäjärven rannalla n. 36 km Oripäästä. Mökissä on makuupaikkoja ala- ja yläkerrassa yli 20 hengelle. Pihassa on puulämmitteinen sauna, nuotiopaikka ja matala uimaranta. Mökkiä vuokrataan kesäkuukausina.

Mökin vuokrahinnat kesällä 2021:

MLL Oripään jäsenille 60 €/vrk, muille 75 /vrk. Juhannus (to-su) jäsenille 300 €, muille 375 €.

Vuokra-aika alkaa klo 16 ja päättyy klo 12. Mahdollinen siivousmaksu 80 €. Tiedustelut ja varaukset: Merja Lehtonen puh. 040 080 4038 tai merja.lehtonen3@gmail.com.

 

Lisätietoja ja kuvia mökistä löytyy yhdistyksen Facebook-sivuilta.

MLL:n mökki

 

 

 

 

 

 

Harjureitin majoitus

Virttaankankaalla sijaitsevan Harjureitti-retkeilyreitistön alueella sijaitsee useita majoitus- ja kokoustiloja. Lisätietoa alueen vuokramökeistä osoitteesta harjureitti.fi sekä toimintaloma.fi.

Krapuranta

Krapuranta tarjoaa vaunupaikkoja karavaanareille.