Kirjastossa tapahtuu

Hurrikaanin kausikortteja lainaksi

Kirjastossa on kaksi Hurrikaanin kausikorttia, joita lainataan oripääläisille asiakkaille. Laina-aika on viikon eikä kausikortteja voi varata etukäteen. Kausikortilla saa sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan kotiotteluihin ja Suomen Cupin kotiotteluihin (Loimaa) ja oman numeroidun istuinpaikan.

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri palaa vihdoin koronatauolta. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista. Kokoontumisajankohdat ja käsiteltävät kirjat ovat

torstai 30.9. klo 11 Paula Hahtolan Aita

torstai 28.10. klo 11 Elina Kilkun Täydellinen näytelmä

torstai 25.11. klo 11 Lipasti: Aviotärähdys

Kokoonnumme kirjastossa. Tervetuloa mukaan!

E-kirjasto

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto.

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on  maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto
 
Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.