Kirjastossa tapahtuu

Hurrikaanin kausikortteja lainaksi

Kirjastossa on kaksi Hurrikaanin kausikorttia, joita lainataan oripääläisille asiakkaille. Laina-aika on viikon eikä kausikortteja voi varata etukäteen. Kausikortilla saa sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan kotiotteluihin ja Suomen Cupin kotiotteluihin (Loimaa) ja oman numeroidun istuinpaikan.

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri on kirjan ystävien keskustelupaikka. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista. Seuraava kokoontuminen pidetään keskiviikkona 5.4. klo 13 kirjastossa.

Huhtikuun kirjana on Robert James Wallerin Hiljaiset sillat.

Tervetuloa mukaan!

E-kirjasto

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto.

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto
 
Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.