Kirjastossa tapahtuu

Hurrikaanin kausikortteja lainaksi

Kirjastossa on kaksi Hurrikaanin kausikorttia, joita lainataan oripääläisille asiakkaille. Laina-aika on viikon eikä kausikortteja voi varata etukäteen. Kausikortilla saa sisäänpääsyn harjoitusotteluihin, runkosarjan kotiotteluihin ja Suomen Cupin kotiotteluihin (Loimaa) ja oman numeroidun istuinpaikan.

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri on kirjan ystävien keskustelupaikka. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista. Seuraava kokoontuminen pidetään keskiviikkona 7.12. klo 13 kirjastossa.

Joulukuun kirjana on Joel Haahtelan Traumbach.

Tervetuloa mukaan!

E-kirjasto

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto.

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto
 
Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.