Kirjastossa tapahtuu

Lumikenkiä ja kävelysauvoja lainattavana, lautapelejä pelattavana

Kirjastossa on neljä paria lumikenkiä ja neljät kävelysauvat lainattavana. Lumikengät on saatu lahjoituksena Oripään arjen apu ry:ltä. Lumikenkien ja kävelysauvojen laina-aika on yksi viikko.

Arjen apu ry lahjoitti kirjastoon myös lautapelejä, joita voi pelata kirjastossa.

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri on kirjan ystävien keskustelupaikka. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista.

Seuraava kokoontuminen pidetään keskiviikkona 4.9. klo 13 kirjastossa.

Syyskuun kirjana on Sofia Lundbergin Kuin höyhen tuulessa.

Tervetuloa mukaan!

E-kirjoja ja e-äänikirjoja

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä 30.6.2024 asti osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto

Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.