Kirjastossa tapahtuu

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri on kirjan ystävien keskustelupaikka. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista. Seuraava kokoontuminen pidetään keskiviikkona 4.10. klo 13 kirjastossa.

Lokakuun kirjana on Anne Tylerin Jää hyvästi.

Tervetuloa mukaan!

E-kirjasto

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto.

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto

Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.

Verkkokirjasto uudistui maaliskuun lopussa: ulkoasu muuttui ja palvelut monipuolistuivat, mutta osoite pysyi samana: https://loisto.verkkokirjasto.fi.

Uudessa verkkokirjastossa on aiempaa enemmän toimintoja. Sivustolla voi esimerkiksi tutkia kirjastojen uutuuksia sekä varatuimpia ja lainatuimpia teoksia.

Lisäksi verkkokirjastossa on listattuna kaikki Loisto-kirjastoissa järjestettävät tapahtumat tietoineen.