Kirjastossa tapahtuu

Lukupiiri Kirjallisuuskammari

Oripään kirjaston Kirjallisuuskammari -lukupiiri on kirjan ystävien keskustelupaikka. Kirjallisuuskammarissa rupatellaan kuukauden kirjasta ja sen herättämistä ajatuksista. Seuraava kokoontuminen pidetään keskiviikkona 13.12. klo 13 kirjastossa.

Joulukuun kirjana on Janne Simonpoika Utriaisen Myrskyn koti.

Tervetuloa mukaan!

E-kirjasto

Loisto-kirjastojen yhteinen e-kirjakokoelma on käytettävissä osoitteessa https://www.ellibslibrary.com/loisto.

Kirjaston varaukset ovat maksuttomia

Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on maksutonta. Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu.

Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Verkkokirjasto

Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.

Verkkokirjasto uudistui maaliskuun lopussa: ulkoasu muuttui ja palvelut monipuolistuivat, mutta osoite pysyi samana: https://loisto.verkkokirjasto.fi.

Uudessa verkkokirjastossa on aiempaa enemmän toimintoja. Sivustolla voi esimerkiksi tutkia kirjastojen uutuuksia sekä varatuimpia ja lainatuimpia teoksia.

Lisäksi verkkokirjastossa on listattuna kaikki Loisto-kirjastoissa järjestettävät tapahtumat tietoineen.