Ulkoliikuntapaikat

 

Monta mahdollisuutta liikkua!

Vapaa-ajankeskus / Kangastupa
(Kangastuvantie 39, 32500 ORIPÄÄ)

  • Nuotiopaikka
  • Valaistu pururata, jossa on talvisin hiihtoladut ja luistelu-urat
  • Pesäpallokenttä
  • Uimalampi ja rantasauna
  • Kevyiden aseiden ampumarata ampumahiihdon ja -juoksun harrastukseen
  • Frisbeegolfrata, 9-väyläinen, kiekkoja sekä ratakarttoja voi lainata kirjastosta

Polvarinpolku ja laavu

Kangastuvalta lähtee opastettu n. 7 km pitkä ulkoilureitti Polvarinpolku, jonka varrelta löytyy myös kiintolaavu. Suunnistuskartan Oripäänkankaasta voi tulostaa tästä. Polvarinpolku on merkitty karttaan punaisin katkoviivoin. (huom. A4-kokoinen kartta ei ole oikeassa mittakaavassa.) Karttoja voi myös lainata Oripään kirjastosta.

Harjureitti

”Pikkulapin” Harjureitti sijaitsee keskeisellä osaa Lounais-Suomen ainoaa yhtenäistä harjujaksoa Säkylänharju-Virttaankangas -alueella. Valittavana on useita eripituisia kierrosvaihtoehtoja, lähtöpaikoilla on opastustaulut ja reitti on selkeästi etäisyysviitoitettu. Reitin varrella on jokamiehen oikeuksin käytettävissä useita laavuja puucee/puuhuoneineen, Turvekammi, Luppokota, Myllylähteen luontoalue sekä urheiluseurojen kaksi majaa. Lisätietoja tästä.

Vampulan frisbeegolfrata
(Harjuntie 407, Vampula)

Vampulan frisbeegolfrata on osittain Oripään puolella. Ohessa karttaliite, jossa punaisella merkityt ovat Oripäässä. Ratakartta tästä.

Frisbeekiekkoja voi lainata Oripään kirjastosta kirjastokortilla.

Urheilukenttä
(Loimaantie 138, 32500 Oripää)

Urheilukentän vuorot kesä 2016 tästä.

Tenniskenttä / Jääkiekkokaukalo
(Koulutie 2, 32500 Oripää)

Kunnanviraston ja koulun vieressä sijaitseva kenttä on kesäisin käytössä tenniksen pelaajille ja talvella kenttä jäädytetään luistelua varten.

Beach Volley -kenttä
(Kertuntie, 32500 Oripää)

Endurorata
(Ketunhautaintie 93, 32500 Oripää)

Nopea enduropolku lähellä lentokenttää. Maasto on hiekkapohjainen ja siksi erittäin hauska ja kaikille sopiva! Lisätietoa ja ohjeet ajoluvan hankkimiseen Turun Seudun Moottoriurheilijat ry