Oripään kunnan kulttuuritoimi järjestää valokuvakilpailun, jonka aiheena on ”Lumen taju”. Kilpailun aihe on vapaasti tulkittavissa.

Kilpailu on avoin kaikille. Valokuvat toimitetaan kirjastoon paperisina tai sähköisinä, ja niiden mukaan laitetaan kuvaajan nimi sekä yhteystiedot. Paperikuvat voi tuoda tai lähettää osoitteeseen Oripään kirjasto, Rasinkuja 2, 32500 Oripää. Digitaaliset kuvat lähetetään kirjaston sähköpostiosoitteeseen  kirjasto@oripaa.fi. Kilpailu päättyy 31.3, ja siihen voi osallistua korkeintaan kolmella kuvalla.

Kuvaajalla on oltava täydet tekijänoikeudet kuvaan, joten jos kuvassa on ihmisiä, heiltä on pyydettävä lupa kuvan käyttämiseen.

Kilpailun tuomaristo valitsee voittajan, ja lisäksi yleisö saa valita lempikuvansa. Kuusi kilpailun parasta kuvaa tulee esille kirjastoon, ja kaikki kiinnostuneet saavat äänestää suosikkiaan. Tuomariston valitsema voittaja sekä yleisön suosikki palkitaan lahjakorteilla. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat vapaa-aikaohjaaja Tiina Kuikka ja vs. kirjastonjohtaja Susanna Lehtinen. Alkuperäiset paperikuvat voi noutaa kirjastosta kisan päättymisen jälkeen.

Oripään kunta varaa itselleen oikeuden käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia kunnan nettisivuilla ja muussa viestinnässä sekä markkinoinnissa. Kuvan käyttämisestä ei makseta erillistä palkkiota.

Lisätietoja kilpailusta saa kirjastosta puh. 0400 215 582.