Oripään kunta järjestää valokuvakilpailun, jonka aiheena on ”Kevät kotiseudulla”.

Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailussa on kaksi sarjaa, joista toinen on lapsille (alle 18-vuotiaille) ja toinen aikuisille.

Valokuvat toimitetaan kirjastoon paperisina tai sähköisinä, ja niiden mukaan laitetaan kuvaajan nimi sekä yhteystiedot. Paperikuvat voi tuoda tai lähettää osoitteeseen Oripään kirjasto, Rasinkuja 2, 32500 Oripää. Digitaaliset kuvat lähetetään osoitteeseen kirjasto@oripaa.fi. Kilpailu päättyy 18.6, ja siihen voi osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla.

Kuvaajalla on oltava täydet tekijänoikeudet kuvaan, joten jos kuvassa on ihmisiä, heiltä on pyydettävä lupa kuvan käyttämiseen.

Kilpailun tuomaristo valitsee sarjojen voittajat. Kuusi kilpailun parasta kuvaa ovat esillä kirjastossa, ja kaikki kiinnostuneet saavat äänestää suosikkiaan. Sarjojen parhaat sekä yleisön suosikki palkitaan lahjakorteilla. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Mirja Tiiri, Jorma Mäkelä ja Mari Kujanpää. Alkuperäiset paperikuvat voi noutaa kirjastosta kisan päättymisen jälkeen.

Oripään kunta varaa itselleen oikeuden käyttää kilpailuun osallistuvia kuvia kunnan nettisivuilla ja muussa viestinnässä sekä markkinoinnissa. Kuvan käyttämisestä ei makseta erillistä palkkiota.

Lisätietoja kilpailusta saa kirjastosta puh. 0400 215 582.