Oripää on pieni, rohkea ja aktiivinen runsaan 1300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Oripäässä on monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen: liikuntahalli, kuntosali, ulkoilureittejä, kuntoportaat, hiihtolatuja ja frisbeegolfrata. Haemme hyvinvointi- ja liikuntaohjaajaa liikuttamaan ja elinvoimaistamaan kuntalaisia. 

Oripään kunta hakee hyvinvointi- ja liikuntaohjaajaa vakinaiseen toimeen. Hyvinvointi- ja liikuntaohjaajan tehtävänä on liikuntatapahtumien ja -kurssien järjestäminen eri-ikäisille ja eritasoisille ryhmille, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, vanhus- ja vammaisneuvoston jäsenenä toimiminen sekä liikuntatilojen ja -alueiden käytöstä huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu myös asioiden valmistelu hyvinvointilautakunnan kokouksiin.

Toimen hoitaminen edellyttää soveltuvaa terveys- tai liikunta-alan koulutusta. Valittavan henkilön toivotaan ymmärtävän ihmisten erilaiset lähtökohdat liikunnan harrastamiseen ja toimivan asiakaslähtöisesti sekä kannustavasti. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat olennaiset työn menestyksellisessä hoitamisessa.

Hyvinvointi- ja liikuntaohjaajan toimen tehtäväkohtainen palkka on 2186,33 euroa/kk. Työhön kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia, ja toimeen on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toimi täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja antaa kirjastonjohtaja Mari Kujanpää (mari.kujanpaa(a)oripaa.fi, puh. 0400 215 582).

Hakemukset toimitetaan 10.2.2023 mennessä osoitteeseen Oripään kunta, Hyvinvointilautakunta, Koulutie 2, 32500 Oripää tai sähköisesti osoitteeseen satu.rintala(a)oripaa.fi.