Sosiaalitoimi

Sosiaalitoimisto palvelee osoitteessa Yläneentie 2, 32500 Oripää

Sosiaalitoimessa kuntalaisia palvelevat sosiaalijohtaja Heli Kaskiluoto, sosiaaliohjaaja Moonica Juhala-Nuutila, ma. perhetyöntekijä Niina Seppänen ja toimistosihteeri Laura Torkki.

Sosiaalijohtaja vastaa koko sosiaalitoimen hallinnosta, taloudesta ja kehittämisestä. Lisäksi hänelle kuuluu lastenvalvojan, lastensuojelun, aikuissosiaalityön, päihdetyön sekä täydentävän ja ennaltaehkäisevän toimeentuloturvan tehtävät.

Sosiaaliohjaaja ja perhetyöntekijä vastaavat perhepalveluista, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä hoitavat vammaispalveluun kuuluvia tehtäviä.

Toimistosihteeri vastaa vanhus- ja sosiaalityön laskutuksesta sekä hoitaa täydentävän ja ennaltaehkäisevän toimeentuloturvan tehtäviä.

Sosiaalitoimiston yhteystiedot löytyvät täältä.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttavan työtoiminnan tukikohta Messi avattiin toukokuun 2018 alussa entisen munapakkaamon tiloihin Salamäentielle. Ohjaajana toimii Maire Järnström, puh. 044 7625 311.

Sosiaaliasiamies

Oripään sosiaaliasiamiespalveluista huolehtii Merikratos Sosiaalipalvelut Oy.

Puhelinneuvonta: tiistaisin klo 12-15 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-13
puh. 050 3415 244

Sosiaaliasiamiehen tavoittaa sähköpostilla sosiaaliasiamies@merikratos.fi

Sosiaaliasiamiehen postiosoite: Merikratos Oy / sosiaaliasiamies, Pohjoisrinteentie 4, 21410 Lieto.

Merikratoksen sosiaaliasiamiehen esitteen voit lukea tästä.

 

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystykseen saa yhteyden yleisestä hätänumerosta 112 tai sosiaalipäivystyksen asiakaslinjan numerosta 02-2626003. Sosiaalipäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella. Sosiaalipäivystykseen voi ottaa yhteyttä mikäli on kiireellisessä sosiaalipalvelun tarpeessa.

Ankkuri-toiminta

Ankkuri-toiminta on moniviranomaisyhteistyötä, jonka tarkoituksena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Ankkuri-tiimit koostuvat poliisin, sosiaalitoimen, terveydenhoidon ja nuorisotoimen edustajien muodostamasta ryhmästä.

Lisätietoja täältä

sosiaalitoimisto_kesä2012