Päiväkodit Kultasiipi ja Nallenkolo

Päiväkoti Kultasiipi tarjoaa varhaiskasvatusta 1–5-vuotiaille lapsille sisarusryhmässä. Kultasiivessä järjestetään myös kunnan alueella tarvittava vuorohoito sekä perhepäivähoidon varahoito perhepäivähoitajien vapaiden aikana. Kultasiipi toimii vuonna 2008 valmistuneessa päiväkotirakennuksessa. Lähellä ovat lähiliikuntapaikat kuten luistelukenttä ja liikuntahalli sekä mahdollisuus metsä- ja luontoretkiin.

Päiväkoti Nallenkolo toimii omassa rakennuksessaan Oripään koulun naapurissa. Nallenkolossa järjestetään esiopetusta sekä esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta. Tarvittaessa ja mikäli ryhmässä on tilaa Nallenkolossa järjestetään myös 5-vuotiaiden viikarien varhaiskasvatusta. Nallenkolo on yksiryhmäinen päiväkoti. Nallenkolon opettajan tavoittaa numerosta 050 432 8189 ja ryhmän henkilökuntaan saa yhteyden sähköpostitse esikoulu(at)oripaa.fi sekä puhelimitse 0400 863 190.

Hakemukset kumpaankin päiväkotiin voidaan osoittaa Oripään varhaiskasvatus, Koulutie 4, 32500 Oripää (kunnan virastotalon postilaatikko), tai jättämällä hakemus päiväkotiryhmään.