Päiväkodit Kultasiipi ja Nallenkolo

Päiväkoti Kultasiipi tarjoaa varhaiskasvatusta 1–5-vuotiaille lapsille kahdessa ryhmässä; ale kolme vuotiaiden ryhmässä ja sisarusryhmässä, joka on suunnattu yli kolme vuotiaille.

Kultasiivessä järjestetään pääsääntöisesti myös kunnan alueella tarvittava vuorohoito sekä perhepäivähoidon varahoitoa perhepäivähoitajien vapaiden aikana. Kultasiipi toimii vuonna 2008 valmistuneessa päiväkotirakennuksessa ja kunnantalon alakertaan remontoidussa päiväkotitilassa (Ketunpesä). Lähellä ovat lähiliikuntapaikat kuten luistelukenttä ja liikuntahalli sekä mahdollisuus metsä- ja luontoretkiin. Kultasiiven puhelinnumero on 044 762 5324 ja sähköposti paivakoti.kultasiipi(at)oripaa.fi ja Ketunpesän puhelinnumero on 044 762 5314  ja sähköposti ketunpesa(at)oripaa.fi

 

Päiväkoti Nallenkolo toimii tilapäisissä tiloissa kunnantalon alakerrassa Oripään koulun naapurissa.

Nallenkolossa järjestetään esiopetusta, esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta sekä mikäli ryhmässä on tilaa, Nallenkolossa järjestetään myös 5-vuotiaiden viskarien varhaiskasvatusta. Nallenkolo on yksiryhmäinen päiväkoti. Nallenkolon opettajan tavoittaa numerosta 050 432 8189 ja ryhmän henkilökuntaan saa yhteyden sähköpostitse esikoulu(at)oripaa.fi sekä puhelimitse 0400 863 190.

Hakemukset kumpaankin päiväkotiin voidaan osoittaa vastuuhenkilölle:

Oripään varhaiskasvatus / Koulutie 2, 32500 Oripää (kunnanviraston postilaatikko), tai jättämällä hakemus päiväkotiryhmään.