Tiedotteet

IMG-1-luokka
1. luokka
IMG-2-luokka
2. luokka
IMG-3-luokka
3. luokka
IMG-4-luokka
4. luokka
IMG-5-luokka
5. luokka
IMG-6-luokka
6. luokka
IMG-pienryhma
Pienryhmä
IMG-varhaiskasvatus2
Varhaiskasvatus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UNICEF-kävely
24.4.
Torstaina 27.4. osallistumme vanhaan tapaan klo 12 kunnanviraston edustalla Veteraanikivellä  Veteraanipäivän juhlallisuuksiin.
Perjantaina 28.4. kävellään maailman lasten hyväksi Unicef-kävelyssä. 5.-6. lk kerää tukijoita paikallisista yrityksistä. Oripään koulu on osallistunut vuosia tähän tempaukseen, ja olemme keränneet vuosien varrella tuhansia euroja maailman lasten koulunkäynnin ja hyvinvoinnin hyväksi. Kokoonnumme perjantaina klo 8.25 suoraan Kangastuvalle. Bussilaiset jäävät bussista kivimakasiinin luona ja kävelevät Kangastuvalle. Siellä alkuverryttelyn jälkeen kävellään pitkää ja lyhyttä lenkkiä. Ruokailu paikanpäällä. Koulupäivä päättyy kaikkilla Kangastuvalla klo 12.30. Mukaan Kangastuvalle voi ottaa juomista muovipullossa. Muista säänmukainen vaatetus!

7.4.
Tässä kohtaa kevättä muistutetaan tuoreesta lääkärintodistuksesta, joka tulee toimittaa keittiöön Lasselle  elokuussa kouluun alkuun mennessä erityisruokavalioissa. Näin siksi, että dieettiruoat teettävät runsaasti työtä, ja haluamme, että tiedot ovat ajantasalla. Jos ei lääkärintodistusta toimiteta katsomme, että tarve erityisruokavalioon on poistunut. Vaatimus koskee oppilaita ja varhaiskasvatuksen sekä koulun henkilökuntaa.  Laktoosi-intoleranssitapauksissa ei todistusta vaadita.

  • Kevään tapahtumia:
    ke 26.4.2017 Yrityskylä (6.lk) Turku, Kupittaa
  • ma 15.5.2017 Pirkka Street Basket (3.-6.lk), Loimaan Citymarket
  • ma 22.5.2017 koulufutis (2.-4.lk) Loimaa, Hirvikoski
  • ma 29.5.2017 yläkouluvierailu (6.lk) Alastaro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.4.
4.-5.-luokkalaiset tekevät valinnaisten kurssien valintansa huhtikuun aikana. Ohjeet huoltajille on jaettu tänään.
Ilmaisutaidon valinnaisen ryhmän esitys 21.4. koko koululle.
Hio erikoistaitosi huippuvireeseen ja osallistu yksin tai ryhmäsi kanssa koulun Talent-kisaan 2.5.!

21.3.
4. ja 5. luokan oppilaat + huoltajat osallistuvat THL:n valtakunnalliseen kyselyyn oppilaiden terveydentilasta. Materiaalia jaetaan tänään. Oppilaat vastaavat koulussa kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

1.3.
Koko koulun opintoretken opintoretki suuntautuu 18.5. Helsinkiin. Vierailemme ainakin luonnontieteellisessä museossa ja Korkeasaaressa.

9.2.
Oripään koulun salibandyedustusjoukkue uusi viimevuotisen turnausmestaruutensa tänään Riihikoskella! Onnea koko joukkueelle! Turnaukseen osallistuivat Riihikosken, Alastaron Kirkonkylän, Hirvikosken ja Oripään alakoulut.

3.2.
Tämänpäiväisestä Auranmaan Viikkolehdestä sai sellaisen kuvan, että olisimme luopuneet KiVa-ohjelman käytöstä. Tämä ei pidä paikkaansa. Ohjelma on edelleen apuna kiusaamisen kitkennässä. Maksullisesta osiosta olemme luopuneet sen vähäisen käytön vuoksi.
1.2.
Vanhempainyhdistys järjestää discon Oripään koululaisille  pe 10.2. klo 19-21. Partyyyy!


13.1.
Vietämme talviurheilupäivää pe 27.1. Osa 3.-6. luokan oppilaista on lähdössä Ellivuoreen laskettelemaan. He tulevat aamulla normaaliin aikaan kouluun.  Omavastuu on 13 e hissilippu + 13 e mahdolliset vuokrasukset. Varaa tasaraha mukaan. Paluu Ellivuoresta on noin klo 15.15.
Muut osallistuvat Hiihtoliiton järjestämään  Lasten Lumipäivään Pöytyän Haukkavuoressa. Lähtö on jo klo 8.00 koululta. HUOM! Pöytyälle lähtevät kuljetusoppilaat (bussilaiset ja taksilaiset): auto noutaa teidät 15 min. aikaisemmin kun yleensä. Myllykylästä lähtee 1. bussi klo 7.15, johon nousevat Pöytyälle menevät. Jälkimmäiseen vuorobussiin nousevat muut normaalissa aikataulussa. Paluu Haukkavuoresta klo 12.30 jolloin koulu päättyy kaikilta. Pöytyälle otetaan mukaan hiihtovälineet. Nimikoi kotona hiihtovälineesi. Koulu omistaa rajallisen määrän suksia, sauvoja ja monoja joita voi lainata. Varaukset viimeistään edellisenä päivänä.  Molemmissa kohteissa eväsruokailu. Muista säänmukainen pukeutuminen.

Viikolla 5 osallistumme koulujen sanomalehtiviikkoon.
20.12.
Eija Salmivirta (pienryhmä) ja Johanna Talaskivi (1. lk) työskentelevät kevätlukukauden henkilökohtaisina koulunkäyntiohjaajina.
Merja Lehtonen aloittaa kouluterveydenhoitajana vuoden alusta. Yhteystiedot pysyvät samoina.
Sanna Kiertonen palaa 2. luokan opettajaksi opintovapaalta.
Rauhaisaa joulua!