Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston varaukset ovat nyt maksuttomia

Uusi kirjastolaki tuli voimaan vuodenvaihteessa, ja laki poisti kirjastoaineiston varausmaksut. Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on nyt maksutonta.

Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu. Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Kirjallisuuskammari

Lukupiiri Kirjallisuuskammari kokoontuu kerran kuussa keskustelemaan jostakin kirjasta. Seuraava kerta on keskiviikkona 10.5. klo 13 kirjastossa, ja kirjana on Pauliina Vanhatalon Korvaamaton.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan!

Verkkokirjasto

Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.

Kirjaston näyttelyt

Huhtikuussa kirjaston seinille levittäytyy päivähoitolasten näyttely, jonka aiheena on sirkus.

Onko sinulla kokoelma, jonka tahtoisit tuoda esille kirjastoon? Kaikenlaiset näyttelyt ovat tervetulleita.

Oripääläishenkisiä T-paitoja kirjastosta: 15 €/paita

Loput Syrjämä-T-paidat myydään alennettuun hintaan 15 €/kappale! Koot S-XXL, värit musta, valkoinen ja punainen. Lasten paidat (koko 128 cm) ovat valkoisia, ja ne maksavat 7 €.

Lisäksi kirjastossa on myynnissä ”I<3 Orippää” ja ”Oripäässä on munaa”-paitoja. Paidat maksavat 15 €/kappale.

Viljo Syrjämän elämäkerta 20 €

Sami Männistön kirjoittamia Viljo Syrjämä – taiteilijan tarina -kirjoja on myynnissä kirjastossa (20 €/kirja). Kirja sopii hyvin vaikka tuliaisiksi.