Kirjastossa tapahtuu

Kirjaston varaukset ovat nyt maksuttomia

Uusi kirjastolaki tuli voimaan vuodenvaihteessa, ja laki poisti kirjastoaineiston varausmaksut. Aineiston varaaminen Oripään kirjastosta ja muista Loisto-kirjastoista (Loimaa, Marttila, Koski Tl, Aura, Pöytyä) on nyt maksutonta.

Noutamattomista varauksista peritään 2 €:n maksu. Loisto-kirjastojen ulkopuolisista kirjastoista tilatut kaukolainat maksavat 3 € ja yliopistokirjastojen kaukolainat 10 €.

Kirjaston aukioloajat muuttuivat 24.10.2016

Kirjaston maanantai- ja torstaiaukioloajat muuttuivat 24.10.2016. Kirjasto aukeaa maanantaisin ja torstaisin jo klo 12.30 ja sulkeutuu klo 18.30. Muuten aukioloajat pysyivät ennallaan (tiistaisin klo 11-17, keskiviikkoisin suljettu, perjantaisin klo 11-17).

Kirjallisuuskammari

Lukupiiri Kirjallisuuskammari kokoontuu kerran kuussa keskustelemaan jostakin kirjasta. Seuraava kerta on keskiviikkona 12.4. klo 13 kirjastossa, ja kirjana on Tuula-Liina Variksen Naisen paras ystävä.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa mukaan!

Verkkokirjasto

Voit tutustua kirjaston valikoimiin, etsiä sopivaa aineistoa, tarkistaa lainojesi eräpäivät ja uusia lainasi osoitteessa http://loisto.verkkokirjasto.fi/ Omia lainoja pääsee tarkastelemaan Omat tiedot -linkistä. Tunnusluku pyydetään kirjastosta.

Kirjaston näyttelyt

Maaliskuussa kirjastossa on nähtävillä Mirja Tiirin taidetta.

Onko sinulla kokoelma, jonka tahtoisit tuoda esille kirjastoon? Kaikenlaiset näyttelyt ovat tervetulleita.

Oripääläishenkisiä T-paitoja kirjastosta: 15 €/paita

Loput Syrjämä-T-paidat myydään alennettuun hintaan 15 €/kappale! Koot S-XXL, värit musta, valkoinen ja punainen. Lasten paidat (koko 128 cm) ovat valkoisia, ja ne maksavat 7 €.

Lisäksi kirjastossa on myynnissä ”I<3 Orippää” ja ”Oripäässä on munaa”-paitoja. Paidat maksavat 15 €/kappale.

Viljo Syrjämän elämäkerta 20 €

Sami Männistön kirjoittamia Viljo Syrjämä – taiteilijan tarina -kirjoja on myynnissä kirjastossa (20 €/kirja). Kirja sopii hyvin vaikka tuliaisiksi.